BejelentésNYERGELJ-FORDULJ

MENÜ
Ez a Fórum rólunk, lovasokról szól. A lovasok bátor, nyílt és becsületes emberek, ezért alakult már ki a legelején, hogy felismerhetően jelentkezünk be, nem álnevek mögé bújva. A fúrkálódást,személyeskedést, intrikákat inkább élőszóban bonyolítsuk le, ne a Fórumon. A Fórum használatához csak annyit , hogy a mondanivalóhoz próbáljuk meg használni a megfelelő " Témát " . Jó lovaglást !

---------->>>> Nyergelj-Fordulj Fórum<<------

A Fórum használatáról még annyit ,hogy azért van ,hogy elősegítse a kommunikációt . A hozzászólásokhoz nem kell regisztrálni , sem bejelentkezni . Hogy valaki a Fórumon új témát nyisson elegendő az hogy regisztráljon . A regisztráció úgy megy hogy rákattintunk a Fórum oldalon a "regisztrácio"
szóra . Ekkor kinyílik egy ablak ahol kérnek tőlünk egy felhasználó nevet és egy email címet . Beírjuk tehát a nevünket és az email címünket .
Nem pipázunk ki semmit ( ajánlom ) ha nem akarunk hírlevelet . Ekkor visszamegyünk az otthoni postaládánkhoz . Ott vár bennünket egy igazoló levél , egy automatikus például : vjk45gh jelszóval . Ekkor 24 órán belül visszamegyünk a Fóromhoz , ott rámegyünk a " jelszómódosítás " választásra .
A megnyiló ablakban kérik a felhsználónevet a megkapott jelszót a például : vjk45gh és a valami normálisabb jelszót például : pandur .
Jelszót mégegyszer , majd kattintsunk a Mehet gombra . Innen kezdve már regisztrált felhasználók vagyunk . Az otthoni elektronikus postaládánkban vár még bennünket egy igazoló levél ,hogy a jelszómódosítás sikerült .
Ha ritkábban Fórumozunk akkor néha be kell jelentkeznünk a Bejelentkezés-nél . Ahol a kinyilló ablakban kérik a felhasználó nevet és a hozzá járó jelszavunkat . Mint regisztrált felhasználó már nyithatunk új témát is . Hasznos Fórumozást kívánunk !

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!