BejelentésNYERGELJ-FORDULJ

MENÜ


A Titok

Szerencsére már minden érdeklődő megtekintehette a májusi lovastúra fő képeit . Mint hallottam a képek java már el is kelt jó pénzért . A kielégíthetetlen kereslet és a gyors meggazdagodás reményében én is közszemlére tennék hát egypárat , amiket valaki a gépben hagyott , elővigyázatlanul , nagy szerencsémre .
Mint ahogyan közismert a jó lovastúra záloga a pontos , pedáns szervezés . Kik hasonló rendezvényt szeretnének mevalósítani , most figyeljenek , elárulok a képeknek köszönhetően , a szervezők egy pár féltve őrzött titkát . Pislantsunk be hát a kuliszák mögé !Ahogy látszik a lovak nem szeretik a sok várakozást ezért mihamarább kell a gyülekezőpontot elérni . Nyeregbe pattanj és gyiha !
Az uton már a menetirányszerinti jobb oldalt kell használni . Az estleges malőrök miatt nem árt előre megbeszélni a jobb és a bal kéz helyét .Bepillantás a főhadiszállásra , ahol folyt az útvonal nagyprecizitású egyeztetése , és a lovasok elhelyezkedése a menetben .
Egypáran bekortyoltak , párdon , elkottyantották véletlenül , erős holdfogyatkozás idején még műholdat is használnak .. A tájékozatlanok kedvéért elárulom , a különböző szinű üvegek a terepasztalon az orientációs pontokat jelentik .

Vigyázat ADAI fű !
Az adai jó fűnek a legtürelmetlenebb hátasló sem bír ellent állni . Csak a nagy tapasztalattal rendelkező vendégeink kitartó ösztökélésének lehetett tulajdonítani , hogy a versenylovak végül mégis útnak indultak . ( ahogyan a régi lovasoktól megtudtam versenypályák környékén ezt a nemes fűfélét nem szabad termeszteni , vagy ahol már ott van , ott a versenypályát helyezték át .


A médiák jelenléte elengedhetetlen , hogy az utókor is csodálja elődeik bátorságát .
A két szürke párral dicsekedhető fogat , szinte repítette magával a tapasztalt operatőrt , és élesszemű , ( szerénységem nem engedi hogy valójában bemutassam magamat )fényképészt és szépséges kuzinját .A tapasztalatlan tereplovas is hamar felismeri itt egy nagyon összegyakorlott lovas szakasz vonul , szigorú koreográfia szerint .

A komp felé mivel már kevesebb a csodálkozó járókelő , ezért
a túravezető egyetlen intésére a lovasmenet a már közismert laza alakzatot veszi fel .
Majd a kempintáborban újból a "zárkózz fel " alig hallható parancsra a szoros kötelékben vágtatnak tovább .


Na jó . A komolytalanságból egyenlőre ennyi . Kész nincs tovább .
Még egypár kép a résztvevőkröl . Köszönjük kik biztosították a helyet a "főhadiszállásnak" . Főképpen meg mély föveghajlás Szilviának a felejthetetlen ízekért !

További szereplők . Nem ábécé sorrendben , és a teljesség legcsekélyebb igénye nélkül :

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!